avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare plata asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare plata asigurare

Am asigurare de viata la ALICO la care am platit timp de 5 ani iar termenul pentru recuperare este peste vreo 15 ani.
Acum, daca ma retag recuperez cam jumatate din suma achitata ?
Este posibil ca suma in cazul retragerii sa fie cat mai aproape de suma achitata ?
Daca da cam dupa cat timp ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:40, 22 Septembrie 2010
Vedeti conditiile de asigurare si calculul indemnizatiei ce vi se cuvine ca urmare a rascumpararii politei inainte de termen. Solicitati informatii pertinente chiar de la reprezentantii firmei unde aveti incheiat contractul de asigurare.
Aveti o anexa la polita in care se gaseste un grafic de rascumparare a politei. Consultati-l si va veti lamuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi recuperez banii de la asigurari in cazul politei de viata dana nistor dana nistor Am incheiat o polita de viata la firma AIG (in prezent ALICO) acum 6-7 ani si la inceput mi s-a zis ca dupa 5 ani pot sa-mi recuperez banii depusi. Anul trecut ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract asigurare de viata ady.alex ady.alex Am si eu o nelamurire. Am incheiat o polita de asigurare de viata cu KD life. In momentul incheierii politei mi s-a spus ca dupa 2 ani pot rezilia contractul ... (vezi toată discuția)
Tzeparii de la ing asigurari bibicu_56 bibicu_56 am avut o asigurare de viata la ing asigurari. dupa 3 ani nu am mai putut achita politele de asigurare. agentul mi-a spus ca pot lua banii inapoi toti. asta ... (vezi toată discuția)