avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurat al pensionarului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurat al pensionarului

Cand sotul este pensionar , in baza asigurarii lui de sanatate poate beneficia si
sotia ( fara nici un venit) si ce acte sunt necesare , unde se depun?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 08:29, 21 Septembrie 2010
Acte necesare unui coasigurat al unui pensionar :
· Decizia de pensionare a asiguratului
· Copie certificat de casatorie
· Copie de pe ultimul cupon de pensie
· Declaratie pe propria raspundere a persoanei coasigurate ca nu obtine venituri
Actele le depuneti la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de coasigurat Icul Icul Cum îmi pot lua soția în calitate de coasigurat, eu fiind în prezent pensionar militar? Care sunt documentele necesare și care sunt pașii care trebuie ... (vezi toată discuția)
Coasigurare viorikac viorikac Buna ziua, Nu realizez nici un fel de venit, as dori sa stiu daca sotul meu care are are pesie medicala ma poate trece ca coasigurat. Multumesc. (vezi toată discuția)
Sunt pensionar de invaliditate, sotia poate fi coasigurat? ContSters232985 ContSters232985 Buna ziua, Sotia unui pensionar pe caz de boala poate beneficia de asigurare de sanatate? daca da, ce trebuie facut ca sa devina coasigurata? multumesc (vezi toată discuția)