avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general AMORTIZAREA CHELTUIELILOR DE CONSTITUIRE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

AMORTIZAREA CHELTUIELILOR DE CONSTITUIRE

Multumes pt. raspunsurile primite. Mai am câteva nelămuriri:
1. voi înregistra cheltuielile de constituire ale societatii in contabilitate acum , cu datele cronologice dar, dacă firma nu a avut activitate de la infiintare (din anul 2006) si până în prezent, trebuia să inregistrez si amortizarea lor pe cheltuieli???? deci, perioada 2006-2009 ar fi trebuit sa inreg ch. cu amortizarea??? Declaratia 101 am depus-o anual pe zero ce ma sfatuiti sa fac???? societatea este suspendata din mai 2009 si as vrea sa depun o cerere pt. aprobarea regimului derogatoriu.

Mulţumesc

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de constituire neinregistrate Coman M Marius Catalin-Expert Contabil Coman M Marius Catalin-Expert Contabil Am nelamurire in urmatorul caz: - societate infiintata in 2007; - suspendare activitate 2009-2014 nu a fost necesara plata impozit minim; - pana in 2014 ... (vezi toată discuția)
Obligatii srl cu activitate suspendata si regim derogatoriu adavidoviciu adavidoviciu Daca un SRL are activitatea suspendata temporar si are regim derogatoriu privind depunerea declaratiilor fiscale este obligata sau nu sa depuna bilantul ... (vezi toată discuția)
Facturi leasing -firma suspendata claudiaP claudiaP Buna ziua, Am o unitate care a fost infiintata in 2008, a luat un leasing si a suspendat activitatea. in tot acest timp a primit facturile de ... (vezi toată discuția)