avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transfer
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transfer

un functionar public angajat pe durata nedeterminata poate fi transferat in interesul serviciului pe un post pe durata determinata?

Atunci de ce ar mai face distinctia determinat si nedeterminat ?Dupa cum argumentati dvs ar trebui ca cel caruia i se termina perioada sa ramana in continuare.Pe perioada de concediu pentru cresterea copilului este angajata o persoana pe perioada determinata.Cand vine persoana din concediu aceasta pleaca.Doar nu o sa ramana?Doar a dat un examen.
florineacsu a scris:

Dar transferul unui functionar public angajat pe durata determinata un post pe durata nedeterminata?

daca cititi cu atentie, veti observa ca am raspuns punctual la aceasta situatie.
si ca o completare, examen a dat pentru o functie publica temporar vacanta. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare fneacsu fneacsu Sunt functionar public consilier juridic principal numit pe perioada determinata. In cadrul institutiei exista un post vacant permanent in cadrul altui ... (vezi toată discuția)
Transfer in interesul serviciului iulianadumi iulianadumi Momentan lucreaz la o institutie de stat pe perioada determinata pana in februarie 2011. Mentionez ca am ocupat postul prin concurs, sunt functionar public, ... (vezi toată discuția)
Transfer ulacramioara ulacramioara Am si eu o nelamurire, va rog sa ma ajutati. Se poate ca un functionar public pe perioada determinata sa se transfere in interesul serviciului pe perioada ... (vezi toată discuția)