Va rog sa-mi spuneti daca un apartament are centrala termica proprie, dar nu poate prezenta la cerere un proces verbal de debransare de la RADET, asta inseamna ca in scriptele RADET el figureaza ca fiind inca bransat?pentru ca desi RADET a sistat caldura si apa calda in bloc, si toate apartamentele au centrala termica proprie, totusi penalizarile curg pe adresa asociatiei din partea institutie mai sus mentionate.
Va multumesc
am intrebat la RADET si ne-a furnizat un desfasurator cu penalizarile asociatiei, care vin de la facturi vechi, neachitate pana in prezent. RADET a sistat furnizarile, iar toti proprietarii au centrale proprii, insa exista proprietari care s-au debransat fara acte in regula si lipsa acestor procese verbale ingreuneaza calculul penalizarilor pe apartamente, ma refer aici la cei 10% caldura comuna...
Mai spuneti-mi ceva. Blocul mai primeste caldura sau s-a debransat intregul bloc? Adica pe contorul din subsol nu se mai inregistreaza nimic? Apa calda mai primiti?
blocul nu mai primeste caldura de la finalul lui 2008, contorul de la o scara a fost predat Radetului, dar la cea de-a doua scara mai exista, insa nu functioneaza, trebuie predat si el urgent, am inteles ca unii intra prin subsoluir cu dezinsectia sau alte motive inventate si subtilizeaza aparatele astea, care costa in jur de 30 milioane.
In cazul acesta, daca tot aveti la dispozitie desfasuratorul cu penalizarile, uitati-va si din ce an provin ele.
E posibil ca niste penalizari aplicate la facturi de pe vremea cand inca mai erati client RADET (asociatia) sa nu fi fost platite la vreme. In cazul acesta furnizorul va informeaza lunar, prin factura ca mai aveti niste sume in debit la el.