avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de prima inmatriculare

Buna ziua. In decembrie 2006 am semnat un contract de leasing. Masina a fost adusa in tara in ianuarie 2007 si in februarie 2007 societatea de leasing cu care am contractat a platit taxa de prima inmatriculare cu op catre Finante. Ulterior aceasta taxa a fost inclusa in ratele de leasing pe care le-am achitat integral. In decembrie 2009 am devenit proprietarul masinii, la finalizarea contractului. Pot cere acum, dupa mai bine de 3 ani de la achitarea taxei , RESTITUIREA ACESTEIA? Sau este tardiva cererea? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 06:40, 24 Septembrie 2010
Da puteti cere .termenul de prescriptie este de 5 ani, dar eucred ca societatea a cerut deja , mergeti si intrebati-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare recuperata de societatea de leasing. costi755 costi755 Va salut ! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie de fapt : Am incheiat un contract de leasing cu o firma de leasing in 2008 pentru un ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa speciala de inmatriculare andreiluputan andreiluputan Dragi prieteni, va deranjez azi cu o problema care sunt convins ca a fost mult dezbatuta de voi,insa nu gasesc nicaieri un raspuns potrivit situatiei mele. ... (vezi toată discuția)
Taxa la inmatriculare auto dupa finalizare leasing lilianabln lilianabln Buna seara, am urmatoarea problema: am achizitionat o masina dupa finalizarea unui contract de leasing din iunie 2009 al unei persoane juridice, iar acum ... (vezi toată discuția)