avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... justificare marfa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

justificare marfa

Daca o persoana fizica cumpara din strainatate produse in cantitati mari cu bon fiscal, le poate justifica la vama in vreun fel?
Cel mai recent răspuns: ramy84 , utilizator 14:21, 21 Septembrie 2010
da, cu bonul fiscal...:rolleyes: insa probabil va referiti la faptul ca trebuie sa de-a explicatii ce intentioneaza sa faca cu produsele respective,nu? In acest caz este foarte clara intentia de a le comercializa si in acest caz trebuie sa aiba obiect de activitate (import si comercializare) inregistrat la Registru, altfel...:confused:
Multumesc pentru raspuns.
Da, asta era intentia, de a le comercializa...insa chiar daca sa spunem exista un obiect de activitate cum pot fi inregistrate acele marfuri ulterior in contabilitatea societatii? La vama se percep si niste taxe banuiesc...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzari produse prin internet terminus1 terminus1 Buna, doresc sa stiu daca e legal sa vand produse pe internet prin intermediul forum-urilor si site-urilor specializate precum okazii.ro ca si persoana ... (vezi toată discuția)
Comert cu marfa de import FLPZ FLPZ Buna ziua. Care ar fi procedurile legale pentru a putea cumpara din alta tara bunuri (pentru a fi specific, dvd-uri cu continut audio-video), a le ... (vezi toată discuția)
Vanzare engros si endetail alina1977 alina1977 Tin contabilitatea la o firma care vinde medicamente de uz veterinar en gros. Vor sa vanda din aceeasi gestiune si catre populatie. Pe langa casa de marcat e ... (vezi toată discuția)