avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care este incadrarea potrivita-pretenti parte din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care este incadrarea potrivita-pretenti parte din cheltuielile medicale pt minor

Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am facut plangere penala pt abandon familie(neplata pensiei alimentare cu rea intentie!) tatalui copilului meu minor (eu sunt parintele caruia i-a fost incredintat minorul) - dosarul este la Procuratura urmand a fi trimis in instanta dar as dori sa deschid si un dosar civil pt recuperarea unei parti din cheltuielile medicale stomatologice(cauzate de indreptarea unei malformatii congenitale a maxilarului minorului) care s-au facut in strainatate. Apreciez orice opinie profesionala inainte de a contacta un avocat . Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 16:08, 21 Septembrie 2010
In cadrul procesului penal pt abandon de familie,va constituiti parte civila si veti solicita si aceste cheltuieli.

andymaurul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea de domiciliu aledana aledana Daca tatal a parasit domiciliul, facandu-si singur partea (luindu-si din bunuri) poate fi dat in judecata? Cum se considera acest fapt? Ce se intampla cu ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinerese plateste.....? nicole71 nicole71 Buna ziua! As vrea sa primesc cateva informatii in legatura cu plata pensiei de intretinere in urmatoarea situatie: in cazul in care unitatea nu plateste ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara ptr minor GHEAUR GIGI GHEAUR GIGI sotia mea are un copil dintr-o relatie anterioara,detine hotarare judecatoreasca de incredintare si stabilire alocatie pentru minor,[pensie alimentare],tatal ... (vezi toată discuția)