avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... R.A.G.C targoviste (citire contoare apa)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

R.A.G.C targoviste (citire contoare apa)

imi puteti da un sfat?dau citirea la timp dar imi vin facturile de plata duble la apa..dau 10mc imi vin 19mc,acum ultima oara am dat 14mc si mi-a venit de plata 31mc ca sa platesc..am fost la directorul RAGC targoviste si mi-a spus ca asociatie e de vina,am fost la asociatie si mi-au spus ca nu sunt ei ci RAGC...eu ce ar trebui sa fac?#-o

Alte discuții în legătură

Am fost debransata de la reteaua de apa Mihaela Cozma Mihaela Cozma Buna ziua! Sunt socata!!!!! ca desi traiesc intr-o tara membra a Uniunii Europene si desi am platit facturile la zi, am fost debransata de la reteaua de apa. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua intrtebarea se adreseaza mai mult celor care locuiesc ... eugarizan eugarizan Buna ziua Intrtebarea se adreseaza mai mult celor care locuiesc in bucuresti si au contracte cu Apa Nova In listele de plata pe luna octombrie apare o ... (vezi toată discuția)
Apa brasov refuza bransamentul individual - ii pot actiona in judecata? Brigid Brigid Probabil de aceasta situatie s-au lovit multi... Locuiesc la casa in Brasov, intr-un duplex cu inca o familie (suntem doua familii in cuirte). Vecinii au ... (vezi toată discuția)