avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere incheiere contract de munca cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere incheiere contract de munca cu acordul partilor

Buna
Daca am facut cerere de incheiere a contractului de munca, am numar de inregistrare la ea, si sefii nu mi-au dat nici un raspuns la cerere, ce se poate intampla
Au vrut sa ma olige sa fac niste acte pentru ei, eu nu am vrut si atunci mi-au spus sa nu mai vin la munca. Dar nu au scris nimic pe cererea mea si nu stiu daca a inchis cartea de munca. Cei de la firma nu vor sa spuna. Eu nu am posiilitatea sa ma duc la itm sa cer o copie dupa cartea de munca.
Va multumesc
Mona
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 19:04, 21 Septembrie 2010
daca v-ati prezentat demisia, aceasta nu trebuie aprobata de angajator, trebuie doar sa va puneti de acord cu privire la termenul de preaviz pe care trebuie sa-l acordati acestuia; duceti-va in continuare la srviciu.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului cu acordul partilor albastryka albastryka Lucrez de 7 luni la o gradinita particulara. Intre timp am reusit sa obtin un post in invatamantul de stat. Am vrut zilele trecute saq-mi dau demisia cu ... (vezi toată discuția)
Cerere demisie prin mail janu janu Buna ziua, Cererea de demisie trimisa prin mail este valabila? Am inteles ca cei de la ITM nu iau in considerare astfel de cereri pe motiv ca nu au specimen ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca iti dai demisia fara preaviz? ContSters167308 ContSters167308 sunt angajata l o firma si vreau sa-mi dau demisia din mai multe motive exista vreun risc daca nu vreau sa stau in preaviz? (vezi toată discuția)