avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Domeniu activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Domeniu activitate

Mi-am infiintat de curand o societate comerciala care are ca domeniul principal de activitate Editare de programe (cod CAEN 7221).
Pe langa aceasta as dori sa infiintez si un magazin online(caen 5263 - Comert cu amanuntul care nu se efectueaza prin magazine), al carui cod se afla printre obiectele secundare de activitate.

Intrebarea mea este care este procedura desfasurarii acestui al doilea tip de activitate, ce autorizatii imi trebuie etc.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 19:46, 2 Decembrie 2007
Dupa adaugarea celui de al doilea cod CAEN mentionat nu mai trebuie sa obtineti nici o autorizatie.

Este recomandat sa va inregistrati la Autoritatea nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal. Inregistrarea este gratuita si se poate face si online la adresa de mai jos

[ link extern ] >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d + casa de marcat baiatu1 baiatu1 Buna ziua. Doresc sa-mi infiintez un SRL-D si am 2 intrebari, daca ma puteti ajuta cu niste informatii. Obiectul de activitate va fi comertul de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie primarie pfa qabriel qabriel Buna seara, voi fi pe cat posibil de scurt. Am deschis un Pfa(am certificatul de la RC si l-am inscris si la ANAF). Sediul profesional e acasa. In mod ... (vezi toată discuția)
Chiorean vasile chiorean vasile chiorean vasile Buna ziua , Va rog sa ma ajutati in identificarea codului CAEN pentru activitatea de livrare legume fructe la domiciliu.Produsele le iau direct de la ... (vezi toată discuția)