avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum se pot intalni?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum se pot intalni?

daca tatal si fiul sunt arestati dar nu sunt in acelasi penitenciar cum se pot intilni(vizita)?va rog din suflet sa mi raspundeti.
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 15:13, 22 Septembrie 2010
Daca nu au interdictie de a comunica intre ei, pot face o cerere catre comandantul penitenciarului pentru a solicita acest lucru!
eu cred ca doar daca unul are regim deschis si i se poate acorda o permisie, il poate vizita pe celalalt. sau ar mai fi varianta sa depuna cerere unul din ei si sa-l transfere in acelasi loc cu celalalt.
nu cred sa cheltuie statul bani, pt astfel de vizite
Cei doi pot comunica prin corespondenta normala,carte postala sau scrisoare.
Se poate formula de catre familie o cerere catre Administratia Nationala a Peniteciarelor pentru a fi mutati la acelasi penitenciar,cel mai aproape de domiciliu pentru a nu se cheltui bani mai multi de catre familie, cu ocazia vizitelor la doua unitati penitenciare diferite.
In functie de situatia celor doi detinuti conducerea ANP va analiza cererea si va dispune in consecinta.
Ambii sa faca cerere scrisa la Directia Generala a Penitenciarelor -catre director-in care sa arate starea de fapt.Vizita poate avea loc intre dansii in cadrul aceluiasi penitenciar,sau ambii pot fi vizitati de rude in acelasi timp.


andymaurul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Cum iau legatura cu un deținut? Mirela-Alexandra Mirela-Alexandra Am o intrebare..... un prieten este inchis in Peritenciarul Gherla si doresc sa il vizitez. Am sunat la Penitenciar ,insa nu au voie decat rudele pana in ... (vezi toată discuția)
Mutarea dintr-un penitenciar in altul melinaR melinaR Buna seara am si eu citeva intrbari legate de mutarea unui detinut in alt penitenciar .Nepotul meu e inchis la giurgiu si familia locuieste la 136km departare ... (vezi toată discuția)