Am castigat un proces civil, prin hotarare definitiva, pentru care s-a incuvintat cererea de investire cu formula executorie si procedurile legale de executare, prin cabinetul executorului judecatoresc. Debitorul a facut contestatie la executare in cadrul procesului de recurs, cerere care a fost respinsa, fara cale de atac. Ulterior, debitorul a depus contestatie la executare la instanta de fond, care are termen in noiembrie, pe de o parte, si o cerere de suspendare provizorie a executarii care a fost respinsa de catre judecator, fara cale de atac. Ca urmare, s-a efectuat executarea silita, conform procedurii legale, prin executor judecatoresc.
Intrebarea mea: Este posibil sa se admita contestatia la executarea silita la instanta de fond, avand in vedere cele mai sus-mentionate?
Fara alte elemente, singurul lucru pe care-l pot scrie este ca in Romania orice este posibil. Sa i se admita contestatia la executare? Pai titlul nu mai poate fi contestat pentru ca este emis de o instanta judecatoreasca. Formele de executare? Da, le poate contesta daca sunt nelegal facute insa asta nu inseamna decat ca se vor face legal, nu ca nu mai pot fi facute.
Recurs nefondat
saly30
Buna ziua
am castigat recuperarea unei sume de banii primntr-o hotarare definitiva la jude sector 3
parata a facut recurs .Recursul s-a respins ca ... (vezi toată discuția)