Buna ziua.
Mi s-a admis in parte incuvintarea la executarea silita, restul cererii fiind respinsa.
Daca am facut apel la incuvintare, in codul de proc.civ. scrie ca daca s-a admis incuvintarea aceasta nu mai este supusa niciunei cai de atac, atunci inseamna ca chiar daca incuvintarea la executarea silita nu are nicio legatura cu titlul executriu aceasta nu va mai fi anulata prin apel?
Daca a fost admisa cererea de incuvintare la executarea silita, aceasta nu mai poate fi atacata deoarece nu este supusa niciunei cai de atac (conform art. 665 alin. (6) c.proc.civ.)
Mie mi-a fost admisa cerere de incuvintare la executarea silita, am facut apel insa mi se va respinge apelul cu exceptia inadmisibilitati.
Mi-a fost admisa cerere de incuvintare la executarea silita a angajatorului, insa cu totul altceva fata de dispozitivul sentineti civile (titlului executoriu).
Prin urmare instanta mi-a facut un favor...aparent.
Daca executorul judecatoresc porneste o executare conform incuvintarii, atunci angajatorul va face contestatie la executare.
Atunci art 711 alin. (3) codul de procedura civila ar intra in contradictie cu prevederile art. 665 alin. (6) (care zice ca incheierea prin care instanta admis incuvinatrea la executare nu este supusa niciunei cai de atac): (3) De asemenea, după începerea executării silite, cei interesaţi sau vătămaţi pot cere, pe calea contestaţiei la executare, şi anularea încheierii prin care s-a admis cererea de încuviinţare a executării silite, dacă a fost dată fără îndeplinirea condiţiilor legale.
Ori incuvintarea admisa la executare nu intruneste conditiile legale intrucat nu exista nicio sentinta civila pronuntata in legaturile cu sporurile la care chipurile as avea dreptul si as pierde cu brio daca as porni o executare silita cu aceasta incuviintare.
Admitere cerere evacuare
tnt
Am castigat un imobil la licitatie, am depus actul de adjudecare la BEJ pentru demersurile legale in vederea patrunderii imobilului ,si mi sa dat solutia ... (vezi toată discuția)