avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare: exista avantaje in caz de repatriere?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare: exista avantaje in caz de repatriere?

Fratele meu are domicilui strainatate mai precis in italia.Cu ceva ani in urma ii sa luat buletinul romanesc de catre autoritatiile romane si ii sa pus domiciliul pe pasaport.Deci :pe pasaportul lui scrie titularul are domiciliu in Italia.astazi a fost la ambasada la Milano si ii sa spus ca are ceva facilitati cand va fi sa se repatrieze inapoi in tara si dupa va obtine din nou buletin romanesc.Intrebarea mea este:stie cineva facilitatiile pe care statul roman le ofera la reantoarcerea in tara..????
Cel mai recent răspuns: yvk , utilizator 02:48, 22 Septembrie 2010
Facilitati oferite de statul roman!?:))
TYTYTIR a scris:

Fratele meu are domicilui strainatate mai precis in italia.Cu ceva ani in urma ii sa luat buletinul romanesc de catre autoritatiile romane si ii sa pus domiciliul pe pasaport.Deci :pe pasaportul lui scrie titularul are domiciliu in Italia.astazi a fost la ambasada la Milano si ii sa spus ca are ceva facilitati cand va fi sa se repatrieze inapoi in tara si dupa va obtine din nou buletin romanesc.Intrebarea mea este:stie cineva facilitatiile pe care statul roman le ofera la reantoarcerea in tara..????

Dv. nu locuiti in tara?
:stunned:
Ultima modificare: Marți, 21 Septembrie 2010
elena138, utilizator
Cred ca beneficiaza de scutire de taxe vamale pentru bunurile personale repatriate. Interesati-va la Autoritatea Nationala a Vamilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere pentru copil nascut in anglia iulia_pro iulia_pro Buna ziua, Din cate am citit pe forum, am inteles ca unul din documentele necesare pentru obtinerea certificatului de nastere, este, o adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate expirata!!! andinaa andinaa Fiindca buletinul meu urmeaza sa expire am mers la evidenta populatiei sa vad ce acte sunt necesare pentru eliberarea noului buletin si am aflat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate rita2121 rita2121 Buna ziua si bine vam gasit. am si eu o intrebare in legatura cu buletinul ... m-am casatorit acum in anul 2012 si acum Luna vitoare este divortul. noi ne-am ... (vezi toată discuția)