avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... renerecunoasterea drepturilor atat de autoriyayea la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

renerecunoasterea drepturilor atat de autoriyayea la care am lucrat cat si de instanta

Refuz nejustificat.
Atat autoritatea cat si instanta de cont. adm. fisc. si lit. de munca refuza acest lucru. Intr-un cuvant munca la negru fara contract de munca este legala, atata timp cand e vorba de institutile statului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:47, 4 Decembrie 2007
#-o Ce trebuia sa pricepem noi din mesajul asta?
În situaţia în care contractul individual de muncă nu a fost încheiat în formă scrisă, se prezumă că a fost încheiat pe o durata nedeterminată, iar părţile pot face dovada prevederilor contractuale şi a prestaţiilor efectuate prin orice alt mijloc de proba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neincheiere cim in forma scrisa Care este actiunea in justitie pe care o poate intenta salariatul fara contract individual de munca incheiat in forma scrisa si in ce termen?Se precizeaza ca ... (vezi toată discuția)
Problema contract intarziat laraandy laraandy Buna ziua, Nu stiu sigur daca ma puteti ajuta cu un sfat in aceasta problema dar sper. In martie a fost angajata o doamna in firma noastra. I s-a facut ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi raspundeti si mie stefan_constanta stefan_constanta va rog sa-mi raspundeti si mie ,m-am angajat pe data 23.08.2010 iar pe data de 01.09.2010 era zi de salariu in perioada asta am lucrat 6 zile a cite 8 h pe zi ... (vezi toată discuția)