avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... IN LEGATURA CU TAXA AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

IN LEGATURA CU TAXA AUTO

Buan ziua,am si eu o nelamurire,in legatura cu taxa auto,care este enorma la noi in RO, am auzit...doar pe vorbe,ca este posibil varianta sa gasesti un avocat,sa dastatul in judecata precum taxa auto este ilegala,castigi si iti inscrii masina fara a mai plati taxa...ESTE ADEVARAT ? stie cineva un raspuns sigur,a trecut cineva prin asa ceva ?ce sanse ai sa castigi procesul tu si ce sanse are statul ? cat la % ? va rog astept raspuns cat mai urgent ...
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 06:47, 24 Septembrie 2010
Exista posibilitatea de a recupera taxa de poluare sau prima inmatriculare.De regula aceste procese in proportie de 80% se castiga.
Da exista aceasta posibiliate.
In 1 rand de unde sunteti sa vedem practica curtii de acolo!
Sunt instante -curti de apel care nu restituie aceste taxe, dar in cazul inmatricularii fara plata taxei ,daca nimereste la 1 complet care o admite,(actiune facuta cu un av care cunoaste aceste actiuni,)aveti sanse de 50 % ca Prefectura sa nu faca recurs ,daca nu solicitati cheltuieli de judecata si sa va inmatriculati masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare auto ce facem inscriem ori asteptam GEOSTOIAN GEOSTOIAN Am o masina adusa din Spania la care sunt titular,pana acum am circulat cu toate actele in regula platite acolo,dar n sept mi se expira itp si nu-mi mai ... (vezi toată discuția)
Atacarea in instanta a taxei de prima inmatriculare (taxa de poluare) N. Robert N. Robert Buna ziua, Astazi citeam un articol pe monitorul de suceava cum ca , un domn a reusit sa`si inmatriculeze un automobil adus din Germania fara a plati ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto maneas maneas buna seara!daca am platit taxa de poluare ptr a inscrie masina,o mai pot recupera cumva?si daca da,cum?va multumesc (vezi toată discuția)