avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Un contract cu firma de telefone poate fi reziliat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Un contract cu firma de telefone poate fi reziliat inainte de termen?

Buna ziua,
O firma de telefonie imi propune un pachet suplimentar de servicii, la un tarif avantajos, conditionat de prelungirea contractului pe o perioada de 2 ani.
Intrebarea mea este: avand in vedere situatia economica actuala si riscul ridicat de scadere a veniturilor, as putea totusi rezilia acest contract inainte de expiarea termenului? Care ar putea fi consecintele?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:00, 26 Septembrie 2010
Puteti rezilia unilateral contractul inainte de termen,cu plata despagubirilor stabilite prin contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telekom nick4hiphop nick4hiphop Buna ziua, Bunica mea are incheiat un contract cu romtelecom pentru serviciile de televiziune si telefonie fixa. Contractul fost prelungit pe o perioada de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone din cauza creșterii prețului serviciilor andreimihai1969 andreimihai1969 Am primit un sms de la vodafon prin care ma anunta ca imi creste pretul pachetului de servicii cu 0,92 euro si imi spune ca pot denunta unilateral contractul ... (vezi toată discuția)
Contract de adeziune cu furnizor telefonie (doresc reziliere) Wilhalm Wilhalm Buna ziua, am incheiat un contract de adeziune cu [editat] pentru servici de internet si telefonie pe o perioada de 2 ani, dupa un an am cerut si servici de ... (vezi toată discuția)