avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Vodafone din cauza creșterii ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Vodafone din cauza creșterii prețului serviciilor

Am primit un sms de la vodafon prin care ma anunta ca imi creste pretul pachetului de servicii cu 0,92 euro si imi spune ca pot denunta unilateral contractul fara plata unor penalitati sau despagubiri,eu am achizitionat un telefon prin prelungire de abonament,Se poate rezilia contractul inainte te termenul de expirare?
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 06:58, 7 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Se poate, dar nu veți scăpa fără costuri. Va trebui să achitați prețul telefonului.
Ce nu vă pot impune e eventuala reducere la abonament pe care v-au acordat-o la reînnoire, de care ați beneficiat în timpul contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare abonament telefonie mobila a 2-a zi? marian8484 marian8484 Salutare tuturor, Am o intrebare nascuta dintr-o situatie mai stupida. O cunostinta de-a mea a incheiat un contract pt telefonie mobila (Vodafone), contract ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract servicii voce aiulianctin aiulianctin Bună ziua, În luna octombrie a anului trecut, abonamentul mamei a expirat. A fost contactată telefonic de către un angajat Vodafone pentru prelungirea ... (vezi toată discuția)