avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intreprindere Individuala platitoare de TVA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intreprindere Individuala platitoare de TVA

Buna ziua
cum imi pot da seama daca Intreprinderea individuala pe care am infiintat-o de curand e sau nu platitoare de TVA? nu scrie nicaieri pe certificat si nici in cel constatator. Pe cererea de infiintare la Registrul Com am bifat optiunea "platitor de TVA", insa as vrea sa stiu daca s-a respectat optiunea mea
va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 11:06, 22 Septembrie 2010
Scrie in vectorul fiscal. Acolo ar fi trebuit sa bifati cum depuneti lunar sau trimestrial.
inca nu am dus intreprinderea la Admin Fin a orasului de care apartin, ca s afie inregistrata.
ce anume reprezinta acest vector fiscal ?
am bifat platitor de TVA pe cererea de inregistrare in Registrul Com, atunci cand am depus actele pentru infiintare
multumesc
Acel formular completat reprezentand vectorul fiscal este transmis pe cale electronica de registrul comertului Ministerului Finantelor care inregistreaza optiunea dvs. Vectorul fiscal este o informatie atasata datelor de identificare ale contribuabililor si care defineste obligatiile permanente ale acestora.

Aceasta informatie este necesara pentru identificarea contribuabililor care nu isi indeplinesc obligatia de a depune declaratiile, prin verificarea incrucisata a informatiei existente in vectorul fiscal cu declaratiile efectiv depuse de contribuabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema urgenta pfa - inregistrarea / neinregistrarea ca platitor de tva serban_b serban_b Salut. Ma numesc Serban Buturuga si am un PFA infiintat in Sept 2009, NEPLATITOR DE TVA , impozitat la NORMA FIXA DE VENIT. Zilele trecute am primit un ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea firmei la adm financiara albertinap albertinap ce presupune inregistrarea unei societati la administratia financiara? Sunt taxe de platit? Cu ce acte trebuie mers acolo? (vezi toată discuția)
declaratii dupa infiintare pfa florinat florinat Subiect: Declaratii dupa infiintare PFA După ce se înființează PFA-ul, cu obiect de activitate prestare servicii către client din UE, obligațile ... (vezi toată discuția)