avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Dupa o cerere de oferta se poate o achizitie directa?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Dupa o cerere de oferta se poate o achizitie directa?

Am avut o "cerere de oferta" pentru mai multe produse dintr-o anumita categorie care au acelasi cod CPV pe mai multe loturi. La procedura respectiva nu au fost castigate toate loturile (fie nu au fost ofertate , fie au depasit valoarea estimata).
Acum cei care au solicitat produsele respective au facut un nou referat pentru cateva din produsele din loturile necastigate, valoarea lor fiind sub 15000 euro. Pot sa achizitionez direct din SEAP fara sa mai fac o "cerere de oferta"?
Cel mai recent răspuns: LILI25 , utilizator 13:48, 22 Septembrie 2010
Daca valoarea totala a tuturor (scuzati pleonasmul)achizitiilor cu acelasi CPV din anul curent depaseste 15.000 euro, nu mai puteti face achizitie directa.
Va multumesc pentru aspuns . Intre timp am intrebat si la ANRMAP si mi-au raspus ca trebuie sa merg pe aceeasi procedura, nu pot face achizitie directa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare estimata ibitza78 ibitza78 Am participat la un curs organizat de ANRMAP si am fost informati ca produsele care se incadreaza in acceasi grupa CPV (adica primele 3 cifre din codul CPV) se ... (vezi toată discuția)
Art.19 din oug 34/2006 dancantemir dancantemir Daca valoarea estimata este mai mica de 15000 euro este obligatoriu sa achizitiionez direct sau pot aplica una dintre proceduri (cerere de oferta) ... (vezi toată discuția)
Achizitia directa este sau nu divizare contract? dancantemir dancantemir cumparare directa studiu fezabilitate -obiectiv de investitii \\"1\\"-29.000 euro cumparare directa studiu fezabilitate- obiectiv de investitii ... (vezi toată discuția)