avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract de munca cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract de munca cu acordul partilor

Buna ziua
Firma la care lucrez imi propune incheierea contractului de munca cu acordul partilor. Care ar fi avantaje/dezavantaje fata de demisie?Am dreptul la somaj?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters76351 , utilizator 12:36, 22 Septembrie 2010
Incheierea contractului cu acordul partilor nu presupune respectarea vreunui preaviz ca in cazul demisiei. Nu puteti beneficia in ambele situatii de somaj.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent opinie suciu_diana suciu_diana Buna ziua, cum se poate rezolva situatia in favoarea angjatului daca: angajatul a primit acum 1 saptaman preaviz de concediere - desfiintare post. Dupa o ... (vezi toată discuția)
Nu am cum sa-mi dau demisia - angajator "disparut" silvy86 silvy86 Buna ziua De aproximativ 2 ani firma la care am lucrat si-a inchis punctul de lucru. De aici incep probleme: Dupa ce nu am mai fost chema la serviciu ... (vezi toată discuția)
Mai exista posibilitatea de transfer ? cum sa nu pierd vechimea gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Lucrez de 3 ani si jum la o firma ( srl). Seful este administratorul a 2 firme, cu acelasi profil( sa zicem firma x si ... (vezi toată discuția)