Hotarere AGA - cesiune parti sociale. Etapa I - ORC.
Se face publicarea in Monitorul Oficial, dupa care, asociatii se razgandesc cu privire la cesiunea publicata in MO, dorind o alta cesiune, unor alte persoane. Toate partile sunt de acord cu noua modificare. Nimeni nu se opune.
Intrebare: ce se face in acest caz?
ORC sustine ca trebuie continuata procedura inscrierii in ORC a cesiunii publicate in MO, respectiv etapa II, insa eu ma incapatanez sa cred ca o noua AGA, in care se mentioneaza in mod expres despre modificarea hotararii anterioare, urmata de noua structura, este perfect valabila.
Cum vedeti cazul??
Este o greseala a celor de la ORC. Atata timp cat nu ati facut demersurile pentru inregistrarea in etapa a doua, puteti sa reveniti cu o noua hotarare prin care o anulati pe cea veche si puteti sa cesionati prin aceeasi hotarare altor persoane. Evident trebuie sa semneze aceasta hotarare ,,vechii" cedenti cat si cei noi si sa o publicati in aceleasi conditii la Monitorul Oficial. Insistati la ORC sa va ia actul, iar in cazul ca va da respingere atacati rezolutia directorului/persoanei desemnate la tribunal. Puteti sa solicitati si punctul de vedere al ONRC printr-un simplu e-mail: onrc@onrc.ro. SUCCES!
Da, se poate face modificare fara nicio problema.
Revocare AGA, renuntare la mentionare, spune-i cum vrei.
Am facut si una si alta, aproape cite una pe zi in ultima vreme.
Inteleg perfect la ce te referi.
Perfect posibil. Fara probleme.
Nu se ajunge la solutionare, la respingere... etc.
Se rezolva in 5 zile ca orice mentiune.
Apoi faci mentiunea cum doresti... dupa metoda impamintenita.