avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contor gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contor gaze

Buna ziua
La fiecare locatar ne-au fost montate contoare de gaze acum aproximativ 1 an. In urma cu 4 luni administratorul ne-a anuntat ca vor fi demontate aceste contoare pt ca trebuie sa aiba nu stiu ce aviz. Astfel ca a venit o firma impreuna cu niste baieti de la distrigaz si le-au demontat.. Administrtatorul mi-a zis atunci ca intr-o luna se vor pune la loc insa nici dupa 4 luni nu s-a intamplat nimic; doar un control la gaze al aceleiasi firme in urma cu o luna Contoarul de gaz a costat 6 mil bani platiti degeaba se pare. In plus acum la avizier ne-a pus cate 50 lei taxa de verificare agazelor , verificare care a durat 2 minute!?
Ce pot sa fac in aceasta situatie? Cine imi da banii inapoi pe contoar si e normal sa se solicite taxa 50 de lei pt verificare care a durat 2 min si nu am solicitat-o eu? Adica firma asta desteapta incaseaza 30 mil lei ( suma adunata de la toti proprietarii) pt verificare de gaze?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:14, 22 Septembrie 2010
Nu ati facut precizari referitor la firma responsabila pentru montarea contoarelorcare avaea obligatia sa detina toate avizele prevazute de dispozitiile in vigoare
Avaet dovada de predare contoar individual,ridicat in vederea avizarii ?
Daca presedintele de asociatie,mentionati ca a acceptat ridicarea contoarelor individuale,initial desfasurati demersuri la nivelul acestuia
Ulterior ,solicitati firmei care a ridicat contoarele sa dispuna montarea acestora
In caz de refuz ,in eventualitatea in care detineti dovada de ricare contoar,sesizati oficial OPC si Directia Corp Control din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu dezvoltatorul imobiliar valentinpit valentinpit buna ziua. de aproximativ o luna m-am mutat intr.un bloc nou. Toate bune si frumoase pana cand dezvoltatorul a inceput sa ne ceara banii pe contorul de gaze ... (vezi toată discuția)
Verificare obligatorie a instalatiei de gaze naturale marin12 marin12 Buna ziua, Am gasit azi, lipita pe usa blocului, o foaie scoasa la imprimanta, completata in unele locuri cu pixul (adica o data, un nume si un numar de ... (vezi toată discuția)
Abuzuri presedinte asociatie de proprietari bogdandan85 bogdandan85 Buna ziua, am doua probleme: 1. una legata de consumul de apa la locuinta proprietari: Stau intr-un bloc cu garsoniere cu o singura scara unde apometrele de ... (vezi toată discuția)