avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act aditional
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act aditional

astazi am primit un act aditional prin posta.Sunt client bancpost.ce ma sfatuiti sa fac pentru ca am vazut in presa ca au o gramada clauze ascunse.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Doncean , utilizator 21:27, 22 Septembrie 2010
Domnule,

Comparati contractul cu suplimentul si mergeti la banca sa vedeti efectiv despre ce este vorba. Cred ca ati semnat in acest sens. Lamuriti din timp, altfel vine valul, nu iarta angajamentele neonorate de D-voastra. Nu riscati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire ramo81 ramo81 am luat un credit pt aparaturi electronice de la brd finance si nu am mai mult de 15 zile intarziere pt ca nu am loc de munca rata era de 180 lei si eu am o ... (vezi toată discuția)
Vanzarea apartamentului ptr neplata cheltuielilor executorului gmatei64 gmatei64 Luna aceasta am achitat ultima rata ptr casa, banca a comunicat executorului acest fapt iar executorul, acum ca am terminat ratele si au ramas doar ... (vezi toată discuția)
Atentie. l.288/2010 pt aprobarea oug 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori ContSters158230 ContSters158230 Conform Legii Lege nr. 288/2010 - pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru ... (vezi toată discuția)