avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Executare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Executare judecatoreasca

Am o sentinta civila prin care trebuie sa primesc 1000lei(restante salariale) si am primit doar jumatate, iar restul NU vrea sa mi-l mai dea.CE ESTE DE FACUT?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 22 Septembrie 2010
Investiti cu formula executorie, incuviintare silita, executorul se va ocupa de sechestru conturi...
e obligat sa vi-i dea. puteti sa-i faceti plangere penala pt nerespectarea hotararilor judecatoresti.
sa apelez la executor judecatoresc?
luciBV a scris:

Bineinteles.
luciBV a scris:

Este o solutie viabila sa apelati la un executor judecatoresc, in cazul dvs.

Alte discuții în legătură

Executare silita societate comerciala ADELA STROE ADELA STROE imi poate spune cineva procedura executarii silite a unei societati comerciale in baza unei hotarari judecatoresti. in situatia asta ce mai pot face (vezi toată discuția)
Chemare in judecata buna ziua,am lucrat la o firmă de unde nu ... bogdan57 bogdan57 Chemare in judecata Buna ziua,am lucrat la o firmă de unde nu mi-am luat drepturile salariale. Am făcut petitie la ITM,a amendat firma si tot nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca alexandra_2010 alexandra_2010 am avut un contract la un operator de telefonie mobila,s-a reziliat,si acum a ajuns la suma de 3640lei. nu am platit aceasta suma si am primit aks o hotarare ... (vezi toată discuția)