avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE

buna seara. de curand am castigat un ap la licitatie, si am aflat ca fostul debitor avea de platit la asociatie o suma destul de mare. Ce trebuie sa fac acum? tin sa mentionez ca executorul a afisat pe usa imobilului publicatia de vanzare, si ca cei de la asociatie nu si au inscris debitul la cartea funciara. Ce trebuie sa fac? ca nu stiu cum si cat trebuie sa platesc eu la intretinere, atata tp cat ap nu are centrala proprie! va multumesc! astept rsp

Alte discuții în legătură

Apartament la licitatie sorin0206 sorin0206 salutare ,am citeva nelamuriri si va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi scrieti concret ce ar trebui sa fac in cazul meu.Am participat la licitatia unui ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli intretinere ligiasmeureanu ligiasmeureanu Sunt administratorul unei asociatii de locatari,in urma cu o luna am gasit pe usa de la intrarea unei scari din bloc,un anunt al executorului judecatoresc ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc datoriile fostului proprietar? eleodor-popescu eleodor-popescu Am achizitionat un apartament la licitatie. Am aflat ca fostul proprietar are la intretinere datorii. Trebuie sa-i platesc datoriile? Se face o noua fisa cu ... (vezi toată discuția)