avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proiectul nabucco
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proiectul nabucco

va rog lamuriti-ma ca inca nu mi-a spus nimeni si incerc iar sa aflu daca stie cineva daca banii de la nabucco ce reprezinta despagubirea recoltei o primeste propietarul terenului sau arendasul care are un contract de arendare a terenului?...cum primeste de ex. suventia de la stat....
Cel mai recent răspuns: bluelions75 , utilizator 00:23, 29 Septembrie 2010
chiar nu stie nimeni ca sa ma poata ajuta?
in opinia mea, e o situatie mai speciala aici.. daca terenul va fi afectat de proiectul nabucco, va fi afecat pe multi ani.. ca atare, nici nu se mai pune problema arendarii terenului respectiv.. acest contract de arendare va fi nul de drept, fapt ptr care singurul indreptati sa primeasca banii va fi proprietarul terenului
multumesc ca ma ajutati dar am inteles ca va fi un fel de san lat de 12 metri si adanc de 4 prin care trece gazoductul dupa care se acopera si se poate cultiva mai departe adica ara etc...deci cred ca numai productia de pe un an e afectata dupa spusele celor de la gazmedias firma intermediara din romania care a incheiat niste precontracte cu propietarii ...suma se calculeaza latimea de 12 metri ori lungimea care e pe terenul tau ori 2 sau 3 euro /mp...ex 12x20x2=480 de euro...dar in cazul arendarii ma gandesc recolta e afectata arendasului....deci?
va rog lamuriti-ma si pe mine in final eu sau arendasul primeste banii de la nabucco????multumesc
site...,avocat.net,,... nu ma lamureste nimeni chiar nu stie nici un avocat sa ma lamureasca si pe mine???nici nu mai are rost sa postez aici ca degeaba vad!1!multumesc

Alte discuții în legătură

Uzucapiune ContSters327768 ContSters327768 mama a mostenit de la tatal sau-bunicul meu-o proprietate care insumeaza x metri patrati iar in titlu de proprietate lipsesc 1000m patrati deoarece acestia ... (vezi toată discuția)
Impozitarea venitului pe terenul agricol magic9pm magic9pm Va rog sa ma lamuriti si pe mine : Am un teren dat la o asociatie agricola iar asta vara dupa strangerea recoltei am primit o suma de bani in cont de la ... (vezi toată discuția)
Teren in arenda metaxas metaxas Sunt propietar de teren,agricol, persoana fizica am dat terenul in arenda,unei societati comerciale specializate arendasul din cate am aflat , primeste,in ... (vezi toată discuția)