avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proiectul nabucco
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proiectul nabucco

va rog lamuriti-ma ca inca nu mi-a spus nimeni si incerc iar sa aflu daca stie cineva daca banii de la nabucco ce reprezinta despagubirea recoltei o primeste propietarul terenului sau arendasul care are un contract de arendare a terenului?...cum primeste de ex. suventia de la stat....
Cel mai recent răspuns: bluelions75 , utilizator 00:23, 29 Septembrie 2010
macar imi spune cineva un alt site unde sunt avocati mai interesati sa si raspunda???????????
pauza totala!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune ContSters327768 ContSters327768 mama a mostenit de la tatal sau-bunicul meu-o proprietate care insumeaza x metri patrati iar in titlu de proprietate lipsesc 1000m patrati deoarece acestia ... (vezi toată discuția)
Impozitarea venitului pe terenul agricol magic9pm magic9pm Va rog sa ma lamuriti si pe mine : Am un teren dat la o asociatie agricola iar asta vara dupa strangerea recoltei am primit o suma de bani in cont de la ... (vezi toată discuția)
Teren in arenda metaxas metaxas Sunt propietar de teren,agricol, persoana fizica am dat terenul in arenda,unei societati comerciale specializate arendasul din cate am aflat , primeste,in ... (vezi toată discuția)