avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare definitiva si irevocabila

hotarare definitiva si irevocabila

Am facut reconstituirea dreptului de proprietate in baza legii 247/2005, pentru o suprafata de 8 ha padure cu ajutorul martorilor si am obtinut o hotarare definitiva si irevocabila in ianuarie 2008. Un alt mostenitor, cere in iunie 2010 reconstituirea a 3 ha din aceiasi suprafata de padure, pretinzand ca si el a depus cerere de reconstituire in baza aceleiasi legi, dar nu a primit nici un raspuns de la Comisia Locala de Fond Funciar. Exista posibilitatea ca aceasta hotarare sa fie anulata?
Cel mai recent răspuns: Doncean , utilizator 15:12, 23 Septembrie 2010
Nu, insasi dupa denumire: definitiva si irevocabila. Aleluia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila blod blod Am facut reconstituirea dreptului de proprietate in baza legii 247/2005, pentru o suprafata de padure cu ajutorul martorilor si am obtinut o hotarare ... (vezi toată discuția)
Modificare hotarare definitiva si irevocabila blod blod Am o hotarare definitiva si irevocabila pronuntata in anul 2008 pentru reconstituirea unei suprafete de 5 ha padure, reconstituire facuta cu martori. In 2009 ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila definitiva si irevocabila blod blod Am obtinut in anul 2008 o hotarare definitiva si irevocabila pe o suprafata de 8 ha padure dupa proba cu martori, eu fiind singurul mostenitor care am cerut ... (vezi toată discuția)