avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare maedic de familie pt. angajata insarcinata!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare maedic de familie pt. angajata insarcinata!!

Ajutor dragii mei, m-am impotmolit.
Deci;),sint angajata in Bucuresti cu norma de 8 ore, cu stagiul de cotizare normal, indeplinesc toate conditiile si,ne-am mutat din Bucuresti acum o luna la Bv.,intre timp normal ,mi-am schimbat medicul de familie, si acum sint bulversata pen'ca nimeni nu ma lamureste ce sa fac mai departe, adica:
Eu in Bv. ce declaratii tre' sa depun? 3a,3b,3c si FNUASS?si tot in Bv. sa platesc aceste cotizatii?firma mea sa depuna celelalte declaratii si statul de plata in continuare in Bucuresti?si cind voi intra in CIC unde si ce mai depun atunci ?Va rog frumos sa ma credeti, in Bucuresti ma descurcam stiam sistemul , dar aici pare zona crepusculara , nimeni nu ma lamureste.si dupa ce ca mi-e frica in perioada asta mai am si stresul cu declaratiile astea, va rog frumos sa ma ajutati sa ma lamuresc ,
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2007
colombina, utilizator
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 23:30, 7 Decembrie 2007

Deci...firma are sediul in Bucuresti, iar tu ai medicul de familie in Brasov.Nu se schimba nimic, inafara faptului ca pt tine angajatorul trebuie sa depuna declaratia lunara privind contributia la asig. de sanatate (anexele 1a,1b si 1c) la CJASS Brasov. Cand vei intra in concediu de maternitate (prenatal si lauzie) , indemnizatia o vei primi de la angajator (care o va recupera de la Casa de Sanatate Bucuresti).
Pentru a intra in CIC vei depune dosarul la Primaria Brasov.
Multumesc f. mult ,am priceput.O singura intrebare mai am.Medicul de familie imi spune ca plata acestor contributii ar trebui facuta in Bv.,oare?
Multumesc din nou.

Angajatorul vireaza contributiile ASS in contul deschis pe seama Casei Nationale de Asigurari de Sanatate la unitatile teritoriale ale Trezoreriei Statului in a caror raza angajatorii sunt luati in evidenta ca platitori de impozite si taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trusa medicala LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA O firma are mai multe puncte de lucru(santiere) in care isi desfasoara activitatea. Este obligatorie trusa medicala la fiecare din aceste puncte de lucru? (vezi toată discuția)
Trusa sanitara casloiulucica casloiulucica Care este legea care impune societatilor comerciale sa aib ain dotare trusa medicala (vezi toată discuția)
Declaratii rectificative ContSters198024 ContSters198024 Se pot face declaratii rectificative la sanatate din 2006 pana in prezent? Cum se procedeaza? Va multumesc! (vezi toată discuția)