avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... AMENZI RATB neplatite
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

AMENZI RATB neplatite

buna ziua, ce se intampla cu amenzile de ratb neplatite? am cateva de care am uitat, fff vechi....si una recenta. nu stiu cum sa le mai platesc pe cele vechi ,nu mai stiu cate si sumele...mi-am si schimbat numele si adresa de curand. multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:13, 23 Septembrie 2010
Solutionare rapida !
Pentru a afla cuantumul sumelor neplatite ,va prezentati personal la serviciul urmariri din cadrul administratiei fiscale responsabile domiciliului unde sau aplicat contraventiile,care verificand fisa dvs va comunica totalul sumei de achitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala la administratia financiara? ddinu ddinu Buna ziua, Am primit o amenda RATB pe care am neglijat sa o platesc in 15 zile de la sosirea in posta (de fapt a semnat maica-mea pentru ea, si n-am stiut ... (vezi toată discuția)
Fisa sintetica adm financiara ContSters40958 ContSters40958 Am luat de la administratia financiara o fisa pe platitor(societate neplatitoare de tva).Acum nu inteleg un lucru:la rubrica total am obligatia de plata ... (vezi toată discuția)
Evitare plata amenda ratt/ratb victoriavic victoriavic Ce se intampla daca nu platesc o amenda ratt/ratb? Am inteles ca in 5 ani se \\"sterge\\", dar eu iau indemnizatie de crestere a copilului de la stat...Oare ma ... (vezi toată discuția)