avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie de construire pentru baie realizata in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie de construire pentru baie realizata in cadrul unei anexe?

Planul casei prevede o anexa lipita de corpul de casa. Deoarece in camera lipita de anexa locuieste o femeie in varsta, am hotarat sa "construim" o baie mica cu pereti din placi de rigips. S-a spart peretele dintre corpul de casa si anexa si s-a "realizat" aceasta baie. Tavanul baii este fixat pe tavanul anexei.
Avand in vedere cele prezentate este necesara solicitarea unei autorizatii de construire?
In speranta unui raspuns, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: OANA.M. , utilizator 14:58, 23 Septembrie 2010
In raport de situatia concreta ,daca se aduc modificari care afecteaza structura de rezistenta a constructiei actuale ,daca sunt necesare modificari ale instalatiilor pentru asigurarea utilitatilor,da ,este necesara autorizare din partea serviciului specializat,care in urma verificarilor scriptelor ,prin autorizatia de construire si certificatul de urbanism ,vor preciza si modificarile necesare
Multumesc pentru raspuns.
Chiar si instalatia de apa a fost doar prelungita ( repartizata catre chiuveta si WC), ea existand pe peretele care a fost spart pentru golul de usa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un vecin deasupra care are o defectiune la scurgerea din baie ... Piciu Dumitru Piciu Dumitru Am un vecin deasupra care are o defectiune la scurgerea din baie in urma careia i-mi distruge tavanul baii L-am anuntat dar nu ia nici o masura Cum ar trebuii ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am si eu o mare problema cu vecinul de desupra mea. ... Alex_a91 Alex_a91 Buna seara, Am si eu o mare problema cu vecinul de desupra mea. A inceput sa isi renoveze apartamentul si au inceput si la mine problemele. Prima data m-a ... (vezi toată discuția)
Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)