avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, Am si eu o mare problema cu vecinul de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, Am si eu o mare problema cu vecinul de desupra mea. ...

Buna seara,
Am si eu o mare problema cu vecinul de desupra mea.
A inceput sa isi renoveze apartamentul si au inceput si la mine problemele.
Prima data m-a inundat, apoi mi-a dat 3 gauri in tavan( baie, dormitor si balcon). Mentinez ca a remediar problema cu gaurile si inundatia venind muncitorii si reparand.
Dupa toate astea mi-au taiat si firele de electricitate deoarece a facut sant in podeaua pentru instalatia lui electrica iar firele mele fiind in tavan a ajuns la ele si le-a taiat. Au repediat problema temporar si dupa aproximativ 3 satamani nu imi merge instalatia in jumatate de casă.
Au zis ca trebuie sa gaureasca la mine in tavan sa traga fir, ceea ce nu mi se pare normal.
Printe toate acestea isi face si baie in dormitorul mare, deasupra dormitorului meu, facand tot felul de modificari si spart pereti.
Va rog sa ma ajutati daca cumva este legal pentru ca am inteles ca este posibil sa mi se faca igrasie pe tavan in zona unde isi face el cabina de dus.
Sa nu mai zic ca am patul fix in acea zona si el cand face dus eu aud totul. Mentionez ca blocul este inainte de anii 70.
Va rog un sfat, o opinei, unde sa fac sesizari si cum pot rezolva. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2022
Alex_a91, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:53, 19 Octombrie 2022
Initial interesati-va la asociatia de proprietari daca vecinul detine autorizatie de construire pentru interventiile pe care le executa
Pentru a face baie in dormitor sunt necesare modificari tehnice racordare la retea,asigurare sursa preluare /deversare reziduuri care necesita autorizatie de constructive
Daca amiabil nu puteti solutiona,sesizati oficial directia corp control si disciplina in constructii din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hota industriala montata pe peretele comun Doldrums Doldrums Buna ziua, Recent sub apartamentul meu s-a deschis, intr-un spatiu comercial, un restaurant. Acest restaurant are montata o hota industriala in tavan ... (vezi toată discuția)
Neînțelegeri între vecini, refuz intrare în beci pt a izola tavanul. IBiro IBiro Buna, De aproape 3ani am cumpărat un apartament, de 2ani ne-am mutat în el, deoarece a necesitat foarte multe reparații, de la instalația electrică, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cine este proprietarul conductei (tuburi si coturi ... dusabin dusabin Buna ziua! Cine este proprietarul conductei (tuburi si coturi din fonta) care preia apa menajera de la chiuvete si cada baie (aflate in apartamentul ... (vezi toată discuția)