avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutor urgent !!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutor urgent !!!!

am un mare necaz. fiica s-a despartit de prietenul ei .din pacate nu am crezut ca el are un caracter atit de murdar. din pacate amindoi lucreaza in cadrul aceleasi banci. pentru ca el nu stie sa incheie o relatie de prietenie demn,ca oameni maturi ,a inceput s-o ameninte la servici,sa incerce sa sara la bataie,s-o ameninte cu bataia si cu moartea. am sunat-o pe sefa lui si i-am adus la cunostiinta acest tip de comportament in cadrul companiei,l-am sunat pe tatal lui si i-am adus cele petrecute . atit sefa lui cit si tatal lui au vorbit cu el dar continua cu aceste amenintari spunind ca nu e frica nici de puscarie. va rog din suflet am nevoie de ajutor urgent. ce trebuie sa fac in acest caz? cum s-o ajut pe fiica mea? fiica mea are martori colegii de servici care au asistat la aceste scene. dar nici un fel de inregistrare. ce sa fac? ma duc la politie si anunt? ce sa fac? ii fac plingere penala? si ce poate pati concret? multumesc tuturor celor care incaerca sa-mi dea o solutie in acest necaz.daca sint un pic incoerenta in exprimare imi cer scuze. sint socata si speriata.
Cel mai recent răspuns: Capitan Capitan , Consilier juridic 20:03, 5 Decembrie 2007
sunt divortati?(prin procedura legala)?
a, deci eau doar prieteni, nu au fost casatoriti, depuneti plangere la politie pentru amenintare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!1 un sfat !! marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)
Plingere penala marryy_lm marryy_lm Va rog din suflet sa ma indrumati si mai exact sa ma corectati daca am gresit cu ceva .Dar mai ales ce as mai putea face. Situatia mea este urmatoarea: fiica ... (vezi toată discuția)