avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... probleme cu asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

probleme cu asociatia de proprietari

Buna ziua, asociatia de proprietari din care fac parte are apa calda sistata din cauza datoriilor. In urma discutiilor cu asociatia nu sunt vesti prea bune ca s-ar putea plati macar minimul pt a da drumul la apa. Grav este ca nici caldura nu cred ca o sa avem la iarna.Credeti ca as putea face intr-un fel sa nu stau sa sufar din cauza railor platnici. Si sa va mai spun si ca datorita unei hotatari de consiliu nu am nici dreptul de a ma debransa de la caldura. Adica nu am dreptul sa-mi pun centrala... ce credeti ca as putea face din pdv legal. Pentru ca nimeni nu stie ce raspuns sa-mi dea...
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 23:36, 23 Septembrie 2010
Puteti face cate cava:
- in plan personal sa va cumparati 1-2 instante pentru apa din baie si bucatarie, calorifere electrice pentru camerele in care stati mai mult.

- in planul asociatiei puteti cere presedintelui asociatiei sa-i actioneze pe restantieri in judecata;
- o adunare generala in care ati putea hotari sa puneti mana de la mana o cota individuala ca sa platiti restanta la furnizor pentru a va da drumul la utilitati, urmand ca la recuperarea sumelor de la restantierii actionati in judecata sa vi se inapoieze sumele platite suplimentar.
e destul de greu sa platim noi pt ca datoria este de peste 500 000 ron. asociatia cica incepe sa-i dea in judecata dar iti dai seama ca k asta o sa dureze f muuult . pana atunci noi o sa facem baita la lighenut......
500.000 RON? Ma intreb, blocul ala a platit vreodata utilitatile?
O solutie pe care o vad ar putea fi urmatoarea:
1. Actionati restantierii in instanta, asa cum spunea si dna Elga
2. Presedintele sa mearga la furnizor si sa incheie un acord de esalonare pentru a plati aceasta datorie in rate. Pana atunci poate obtineti niste decizii irevocabile si de la tribunal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratoarea delapidatoare vs. proprietari rau platnici bmirel2002 bmirel2002 Administratoarea blocului in care locuiesc a delapidat banii Asociatiei, datoriile cu tot cu penalitati cifrandu-se la ora actuala la circa 111.000 Ron la ... (vezi toată discuția)
Problema sistare alimentare apa ContSters144818 ContSters144818 Buna ziua! Am si eu o mare problema, in cursul zilei de astazi \\"apa serv\\" a oprit apa la asociatia de care apartin din cauza datoriilor. Problema este ... (vezi toată discuția)
Debransare rau-platnici de la utilitati te055 te055 Locuiesc intr-un imobil cu contorizare separata pentru fiecare apartament a apei calde, apei reci si incalzirii. Imobilul are centrala proprie. Sunt multi ... (vezi toată discuția)