avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1833 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA factura emisa cu tva gresit
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

factura emisa cu tva gresit

buna ziua

As avea si eu nevoie de putin ajutor.In luna august 2010 am emis o factura storno pentru o factura din mai catre un client din franta cu tva 24%.(livrarea are loc in Romania).La noi in contabilitate am corectat TVA-ul la 19% cat era corect insa la client factura corecta nu a ajuns decat in septembrie..iar ei nu o mai pot inregistra.Ce pot face sa corectez greseala?si ce implicatii sunt?

Alte discuții în legătură

Storno fact cu tva 19% clausinaci clausinaci DOUA FIRME CARE AU CONTROL DE LA FINANTE NE-AU RUGAT SA FACEM STORNO (OCTOMBRIE 2010 ) LA FACT DIN ANUL 2008 (GRESEALA NU ESTE LA TVA SAU LA BAZA ESTE PENTRU ... (vezi toată discuția)
Avans cimpazu cimpazu buna ziua! in 2009 am primit si facturat un avans pt livrarea unor produse finite. am colectat tva 19%. pe parcursul anului am livrat o parte din produse si am ... (vezi toată discuția)
Stornare factura de avans cu tva de 19% liliana_grebanus liliana_grebanus Buna ziua! In aprilie am emis unei scietati comerciale o factura de avans ptr. o marfa pe care o livram acum, in august. Intrebarea mea este cum fac ... (vezi toată discuția)