avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat timp dureaza eliberarea unei noi Carti de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat timp dureaza eliberarea unei noi Carti de Identitate?

In 3 saptamani actuala mea Carte de Identitate expira, si m-ar interesa cu exactitate cat dureaza eliberarea uneia noi, deoarece momentan locuiesc in Marea Britanie si nu am decat 1 saptamana la dispozitie. In acelasi timp voi schimba si pasaportul dar dupa cum stim dureaza 30 zile pentru eliberarea celui electronic(de care am nevoie neaparat,momentan il am pe cel temporar) dar il voi imputernici pe tatal meu sa il scoata(pasaportul)
Deci am nevoie neaparat ca intr-o saptamana maximum sa-mi schimb buletinul si nu sunt foarte sigur daca voi reusi.

Va multumesc anticipat!
Sorin
ps: nu sunt sigur daca am postat in forumul corect
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:46, 23 Septembrie 2010
Eu mi-am schimbat anul acesta CI si a durat cam 1 saptaman (paraca asa imi amintesc).

Cand depuneti actele pentru schimbarea acestuia mergeti cu biletul de avion si explicati situatia, sunt sigura ca veti gasi intelegere. Uneori o vorba frumoasa face minuni.
Aveti solutia solicitarii eliberarii cartii de identitate in regim de urgenta
Stiu de aceasta optiune, dar nu stiu cat dureaza:(
in Braila- o saptamana
In Bucuresti,in raport de bagajul de activitate,se poate elibera cartea de identitate inclusiv in 48 ore lucratoare

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie malina1987 malina1987 Buna ziua, Luna viitoare ma voi casatori si la 2 zile distanta vreau sa plec in Turcia. Am fost zilele astea la Pasapoarte care mi au spus ca indicat ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Taxa de urgenta buletin danycicea danycicea Buna ziua ma numesc Daniel mar interesa sa stiu cit costa taxa de urgenta pt schimbarea buletinului ( expirat ) in termen de cite zile se poate elibera ,,,, Va ... (vezi toată discuția)
Preschimbare ci in curs de expirare Nvalentina Nvalentina Buna seara! Urmeaza sa mi expire CI peste 2 luni.Momentan sunt in strainatate.Vreau sa vin in tara sa mi fac si pasaport si sa mi schimb si actul de ... (vezi toată discuția)