avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... refuz recoltare probe biologice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

refuz recoltare probe biologice

buna ziua...va rog daca puteti sa imi exp si mie cand as putea sa imi recuperez permisul? in luna a 3 am fost oprit de politie si am suflat in echilotest, bausem si am avut un rezultat de o,60 si ceva de genul,am dat o declaratie ca recunosc ca m baut dar am refuzat sa ma duc la spital pt recoltare sange ( am primit dovada de mers pana in luna a 6) in luna a 8 am fost trim in judecata unde am primit o pedeapsa de 2 ani cu suspendare...as vrea sa stiu daca mai pot lua permisul inapoi sau trebuie sa ast pana trece suspendarea 2 ani...mai mentionez ca in hotararea jud scria si ceva de genul 2 ani suspendare si 4 ani nush mai ce dar nu ma prea pricep...va rog daca poate cineva sa ma lamureasca....
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 17:37, 23 Septembrie 2010
In primul rand trebuia sa mergeti sa va recolteze probele biologice,pentru ca puteati sa cereti recalcularea alcoolemiei
La cei 2 ani primiti ca pedeapsa se mai adauga inca 2 ani, care ,impreuna compun termenulk de incercare.In acest interval, de 4 ani, trebuie sa va abtineti a mai comite infractiuni, in caz contrar, ati putea executa restul pedepsei intr-un loc de detentie
Un nou examen pentru permis l-ati putea obtine dupa trecerea unui an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea art. 87 alin. 1 din o.u.g. 195/2002 Paul13 Paul13 Buna ziua. Am condus pe drumurile publice un autovehicul aflandu-ma sub influenta bauturilor alcolice. La semnalul politistului rutier am oprit autovehiculul ... (vezi toată discuția)
2.10 alcool in sange geo_host geo_host la alcoolemie de 2,10 in sange la ce sa ma astept? scap fara sa ajung dupa gratii ? nu am cazierul patat (vezi toată discuția)
Accident de circulatie sub influenta bauturilor alcoolice ovaklla ovaklla am avut un accident minor cu o victima (8 zile spitalizare), cand am suflat in etilotest a indicat 0,62 iar la sange prima proba 1,2 iar a doua proba 1 .nu ... (vezi toată discuția)