avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordarea unui spor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordarea unui spor

Sunt bibliotecara la o primarie si,impreuna cu o colega care se ocupa de arhiva,am vrea sa stim unde gasim baza legala pentru acordarea unui spor care se acorda celor care lucreaza in biblioteci sau arhive.Am inteles ca exista un asemenea spor,deoarece in aceste spatii se dezvolta anumite bacterii care,in timp,afecteaza sanatatea.Multumim anticipat pt. raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:53, 8 Decembrie 2007
art. 51 alin.(3) din Legea nr. 334/2002, - legea bibliotecilor, republicată.
Personalul din biblioteci care lucrează în depozite de carte, colecţii care includ bunuri ce fac parte din patrimoniul cultural naţional mobil, laboratoare de restaurare şi conservare a cărţii sau cei care asigură servicii de împrumut la domiciliu ori în spitale, aziluri de bătrâni şi în orfelinate beneficiază, pentru condiţii periculoase sau vătămătoare, de un spor de până la 15% din salariul de bază, care face parte din acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de toxicitate dana marina dana marina Buna ziua!Sunt salariata(momentan in concediu pentru cresterea copilului) la un grup scolar industrial ca bibliotecar incepand din 20 dec. 2005 as avea cateva ... (vezi toată discuția)
Exista o problema de neconstitutionalitate ? + se incalca principiile salarizarii /legea 153 /2017 ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa ne ajutati cu un sfat cu privire la un caz ce priveste un salariat. Un salariat a sustinut examenul de promovare ... (vezi toată discuția)
Inventarierea unei gestiuni Mara Gabriel Mara Gabriel cum sa procedeze un angajator in situatia in care exista suspiciuni privind gestionare incorecta a gestiunii incredintate atunci cand gestionarul refuza ... (vezi toată discuția)