Poate cineva sa-mi explice unde pot gasi un comandament din 1995 si radierea lui? Acest comandament imi apare pe ultimul extras de carte funciara (desi in 2003 cand am cumparat locuinta, nu aparea).
In Opisul de masa succesorala pe 1995 de la Biroul de Carte Funciara a Sectorului 2 apare acest comandament cu numar (6696/1995), numele vechiului proprietar si bunul imobil. Nu apare nimic altceva, nici vreun document justificativ, desi am solicitat in scris copie dupa comandament.
La Judecatoria Sectorului 2, unde exista duplicate ale acestor acte, nu au cum sa ma ajute fara numar dosar sau fara macar numele celui care a impus comandamentul.
Registratorul Biroului de Carte Funciara mi-a spus sa obtin o hartie de la Judecatoria Sectorului 2 ca dosarul acestui comandament a fost inchis. Dar Judecatoria are nevoie de numarul de dosar pe care Cartea Funciara nu mi-l poate da.
Vechiul proprietar nu mai are actele in urma carora ar fi gajat locuinta in 1995. Totodata, sustine ca si-a radiat in persoana orice gaj/ipoteca asupra locuintei.
Ce e de facut? Dreptul de proprietate imi este lezat datorita unor erori birocratice de gen lipsa numar dosar si lipsa documente in arhiva.
Radiere comandament
vyorel22
buna ziua.am si eu o intrebare.in anul 1994 parintii mei au girat cu apartamentul proprietate personala pe sora mamei pt un imprumut ptr firma acesteia.la ... (vezi toată discuția)