avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... scanare carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

scanare carte de munca

cartile de munca scanate la itm anul trecut trebuiesc scanate si de casa de pensii???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 30 Decembrie 2010
In principiu da
multumesc f.mult.
vasi49 a scris:

cartile de munca scanate la itm anul trecut trebuiesc scanate si de casa de pensii???

ITM-ul nu a scanat niciun carnet de munca ... Casa de pensii se ocupa de asa ceva.. daca pe carnetul de munca scrie scanat si arhivat atunci nu mai trebuie dus la Casa de pensii.
Daca scrie prelucrat atunci trebuie dus la scanat la Casa de pensii.
Buna seara.

Locuiesc in Spania si nu am predat cartea de munca la Casa de Pensii in scopul scanarii acesteia crezand ca voi ajunge in tara in luna decembrie.

Intrucat nu am posibilitatea de a calatori pana in primavara, ma intereseaza ce solutie ar exista pentru a solutiona acest aspect.

Am citit pe acest site ca se poate trimite prin posta, insotita de o copie a CI care sa ateste domiciliul actual, insa sunt in continuare posesoare a CI emis de autoritatile romane, singurul document disponibil, care sa ateste rezidenta, fiind un act de rezidenta emis de autoritatile spaniole.
Este viabila aceasta solutie?
Ma refer la transmiterea prin posta direct la Casa de Pensii a urmatoarelor documente:
-fotocopie CI
-fotocopie act de rezidenta
-carte de munca (original).

Care sunt consecintele in cazul intarzierii depunerii CM ?

Va multumesc anticipat.

Cu stima,

M. Anton
Nedepunerea carnetului de munca la Casa de pensii in vederea scanarii este sanctionata cu amenda de la 300 la 600 lei, în cazul persoanelor fizice şi de la 1.500 la 5.000 lei, în cazul persoanelor juridice.

Alte discuții în legătură

Scanarea cartilor de munca andad andad Dupa \"prelucrarea\" cartilor de munca la Casa de Pensii, se mai trimit inca o data in vederea scanarii? Atunci, in ce a constat prelucrarea ? Procedura de ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca crai crai Buna ziua, am predat la scanat carnetele de munca prin ITM in 2008 si acum sunt colegi de RU care spun ca mai trebuie predate o data si la Casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Scanare carte de munca liapetcu liapetcu De la inceputul lunii februarie am un alt job si nu stiu cum se procedeaza cu caretea de munca.Actualul angajator imi spune ca intra in obligatia fostului ... (vezi toată discuția)