avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... venituri profesionale, declaratii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

venituri profesionale, declaratii

pt veniturile obt in luna iulie cnf OUG tb depuse declaratii la cas, cass si somaj daca se obtin ca pers fizica si nu ca pfa? ven sunt inafara fct de baza. am inteles ca doar daca active ca AF, PFA sau II tb dep declaratii,

Alte discuții în legătură

Contributii pfa Radu Aura Radu Aura Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce obligatii declarative ( declararatii catre buget) are un angajator intr-un contract de prestari servicii cu o persoana ... (vezi toată discuția)
Pfa si indemnizatie de somaj silvium silvium Buna ziua! Va supun atentiei o problema ce - cu siguranta - a mai fost dezbatuta. Ma aflu in somaj de 8 luni, iar cu indemnizatie de 6 luni. Deopotriva, de 8 ... (vezi toată discuția)
Intrebare disperata: pfa - consultanta; pana azi trebuia sa depun declaratii? AndreeaFP AndreeaFP Buna seara, Vin si eu cu o intrebare destul de disperata avand in vedere situatiile in care suntem pusi in aceasta tara condusa de niste oameni ffff ... (vezi toată discuția)