avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... studii medii transformate in superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

studii medii transformate in superioare

ce meserii sau ocupatii se pot transforma in profesii sau ocupatii cu studii superioare dupa ce angajatul absolva o forma de invatamant superior in specialitatea in care era angajat cu studii medii?
Cel mai recent răspuns: ContSters48919 , utilizator 10:07, 10 Decembrie 2007
"toate meseriile pentru care se fac studii superioare?" Se poate va rog sa dati un exemplu, doua. Vreau ca fiica mea sa se angajeze si sa faca in acelasi timp o facultate, dupa care sa poata fi platita cu cel putin 880 ron, deci sa fie angajata intr-o astfel de meserie.
Dar pe EA ati intrebat-o? Ce vrea sa faca EA nu Dvs...
Credeti ca astazi as fi fost avocat daca nu urlam la mama din toti rarunchii? Daca nu-i spuneam ca n-are decat sa faca ea medicina, daca-i trebuie?
da, nu stie ce vrea, e si f mica........
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssd=asistent medical diplomat? Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna seara!As ruga frumos pe cineva sa ma ajute cu un sfat.Am absolvit in 2008 Facultatea de asistenta medicala-specializarea medicina generala,am trecut ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa - agent comunitar mariana19 mariana19 Sunt salariata la Politia Comunitara din anul 2007 ca agent comunitar superior treapta II. Am terminat facultatea de drept in anul 2005. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Studii superioare la asistenti medicali ella11 ella11 :training:Sunt asistent medical cu studii posliceale si lucrez in blocul operator compartiment anestezie.Totodata sunt si in anul 4 la Medicina Sectia ... (vezi toată discuția)