avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... DE CE PLATIM IN CONTINUARE COMISION DE RISC LA BANCA?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

DE CE PLATIM IN CONTINUARE COMISION DE RISC LA BANCA?

In data de 17.09.2010 m-am prezentat la bcr ocna mures , judet alba pt a e fectua plata pt rata unui credit acordat in 07.2007 , in lei cu dobanda revizuibila la 6 luni
Am re fuzat semnarea actului aditional si cu foarte multe insistente am fost lasata sa scriu chiar pe actul aditional ca refuz semnarea lui , dupa care mi s-a dat dreptul sa fac o sesizare in care sa scriu ce ma nemultumeste
MI s-a spus ca voi primi un raspuns in 30 de zile
CE trebuie sa ac acum in conditiile in care in noul act aditional comisionul de risc e inclus pana la ultimul ban in comisionul de administrare care nu e deloc de neglijat :la 400 mil lei vechi acordati pe 10 ani eu platesc comision de risc 92 lei noi pe luna , plus comision de administrare 22 lei pe luna care se vor plati in suma fixa pe toata perioada de creditare adica pe langa dobanda mai platim 100 mil comision de risc in cei 10 ani si26 mil comision de administrare
Actul aditional personalizat a fost scos la imprimanta in momentul in care l-am solicitat eu , fara sa ma anunte cineva in prealabil , nici teleonic nici in alt fel
MI s-a spus ca ori il semnez ori nu-l semnez se considera acceptat.
Am refuzat categoric semnarea lui.
CUM E posibil sa platesc in continuare comision de risc daca acesta e interzis prin oug 50?
Cui trebuie sa ma adresez pt restituirea celor 92 lei/'luna platiti pe lunile iunie-sept 2010?CINE IMI GARANTEAZA CA II VOI PRIMI SAU CEL PUTIN CA NOI VOI MAI PLATI DE ACUM IN COLO COMISION DE RISC SI CA ACESTA NU VA I NUMIT IN ALT MOD SI INCLUS IN RATA?
Cum pot eu un simplu om sa pun in fata unei institutii cum e BCR , o lege sau hotarare de guvern si sa O DETERMIN SA O RESPECTE ?
DE CE ISI PERMITE BCR SA INCALCE LEGEA ?
CE f ACEA BCR DACA SE DADEA O HOT DE GUVERN PRIN CARE TREBUIA SA MAJOREZE COMISIOANELE? NE SPUNEA CA TREBUIE SA RESCPECTAM LEGEA!
CE PUTEAM NOI OAMENII DE RAND SA fACEM ?
EU AM BANI SI TIMP SA DAU BANCA IN JUDECATA ?
MA MANANCA CU TOTUL!

DATI-NE O SOLUTIE PT CA IN SITUATI A MEA SUNT MULTI OAMENI

Alte discuții în legătură

Sfaturi in semnarea actului aditional la bcr simonanicoletapopescu simonanicoletapopescu Am luat un credit de nevoi personale cu dobanda variabila in anul 2006 pe o durata de 10 ani. Pana in prezent am achitat rata a urcat de la 240lei pana la ... (vezi toată discuția)
Credit bancar stefannicusoradrian stefannicusoradrian Am un credit nevoi personale la BCR,iar astazi am avut intrevedere cu ei pt acel act aditional.Dobanda e variabila revizuibila la 6 luni,aprilie -octombrie.De ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 GAGIU MARIANA GAGIU MARIANA Am un credit ipotecar si banca mi-a trimis instintare sa ma prezint pana pe data de 17.09.2010 pentru a semna A.Aprin care mise v-a schimba dobanda din fixa ... (vezi toată discuția)