Am un credit nevoi personale la BCR,iar astazi am avut intrevedere cu ei pt acel act aditional.Dobanda e variabila revizuibila la 6 luni,aprilie -octombrie.De la 525 la inceut a ajuns la 660 lei rata luna.Cand a crescut dobanda se revizuia la 6 luni,dar cand a inceput sa scada nu se mai revizuieste.In aprilie eu nu am optat pt dobanda aceea fixa pe toata perioada creditului care era mai mica cu 2 procente.Mentionez ca am si comision de risc de 73 lei lunar.Astazi miau dat actul aditional ,miau zis ca costurile creditului nu se modifica.Dobanda curenta in act e de 18.25% la care se adauga o marja de 11.03 pe an.Valuarea marjei e formata din dobanda de referinta BCR administrata si indicele ROBOR la care se adauga marja fixa prevazuta in contract, zic ei in act,dar in contract eu nu gasesc nici o marja.Nu am semnat actul urmeaza sa merg peste cateva zile.Ce pot face, nu mi se pare corect si vreau sa fac ceva daca se poate.
Speta: datorii catre BCR, "onorate" prin decizia unilaterala a BCR - retinerea a 60% din venitul lunar!!!
A patit cineva asa o grozavie, in conditiile in care, BCR nu a fost autorizat sa dea iama prin contul personal al clientului? In practica, are cineva vreo solutionare favorabila de care a beneficiat?
Og 50/2010-solutie
valy2blue
In 2005 am contractat un credit de nevoi pers.pe o perioada de 120luni in lei,la data incheierii ctr.dobanda curenta era de 18.5%pe an variabila la care se mai ... (vezi toată discuția)