avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatia pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatia pt cresterea copilului

copilul meu are 1 an,daca ma angajez mai primesc un procent din indemnizatie pana ajunge copilul la 2 ani? si cat ar fi procentul? multumesc
Cel mai recent răspuns: Elena Savciuc , Consultant resurse umane 09:09, 24 Septembrie 2010
la un moment dat era cred ca 100 de lei.
Persoanele indreptatite sa beneficieze de indemnizatia pentru cresterea copilului pana la 2 ani (3 ani pentru copilul cu handicap) dar care realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit, potrivit prevederilor Codului fiscal, vor primi un stimulentul in cuantum lunar de 100 lei pentru cresterea copilului pana la 2 ani (3 ani pentru copilul cu handicap). In acest caz, indemnizatia de ingrijire copil se suspenda (art.3 din OUG nr.148/2005).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-urile care sunt in activitate primesc stimulent pentru cresterea copilului? cataflorescu cataflorescu Medicii care nu isi iau concediu, sunt PFA si platesc impozit pe venit primesc stimulentul de 100 ron pentru cresterea copilului pana la 2 ani? (vezi toată discuția)
Pot sa beneficiez de indemnizatia pentru ccc daca sunt asociat si administrator la un srl? Vzsuzsa Vzsuzsa Buna ziua, Copilul meu a nascut in 25.11.2010, beneficiez de ind. de crestere copil din 6 01.2011. Sunt asociat unic si administrator la o SRL la care a ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani FLORICADAN FLORICADAN buna ziua ,am si eu o nelamurire .Copilul s-a nascut in 20 dec 2010 ,mama beneficiaza de indemnizatie pentru cresterea copilului pana la 2 ani respectiv 20 dec ... (vezi toată discuția)