avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... idemnizatie copiii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

idemnizatie copiii

imi poate spune cineva daca pot sa-mi transfer idemnizatia pe mine daca sotia se angajeaza? momentan eu sant in somaj
Cel mai recent răspuns: dana dgb , utilizator 09:59, 24 Septembrie 2010
Buna dimineata !
Daca intruneati conditiile de acordare a indemnizatiei la data nasterii copilului , raspunsul este DA , daca nu ......NU .
wooox a scris:

imi poate spune cineva daca pot sa-mi transfer idemnizatia pe mine daca sotia se angajeaza? momentan eu sant in somaj

Puteti daca la data nasterii copilului indeplineati conditia de 12 luni lucrate inainte de nasterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului manearaul manearaul va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: - in cat timp trebuie depusa cererea de concediu pentru cresterea copilului, perioada maxima ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu inaintea implinirii a 2 ani de concediu crestere copil cbrescan cbrescan buna pe scurt... 1. am fost disponibilizat in 2 martie 2. sotia e profesoara titulara, e in concediu ingrijire copil pana in septembrie Intrebare: poate ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ionut31 ionut31 buna seara, as dori, va rog mult, o lamurire in ceea ce priveste urmatoarea situatie: eu si sotia avem un baietel de 7 luni jumatate, nascut in februarie ... (vezi toată discuția)