avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Medic de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Medic de familie

BUNA ZIUA
FICA MEA ARE 6 ANI ,EU SI SOTUL NU AVEM MEDIC DE FAMILIE,NEAVAND UN CONTRAC DE MUNCA.FATA MEA ARE DREPTUL LA MEDIC DE FAMILIE FIND MINORA.?POT SA O INSCRIU ?:">
Cel mai recent răspuns: monti elena , utilizator 09:57, 24 Septembrie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile legale in vigoare, minorii inscrisi la medicul de familie beneficiaza de prestatii medicale gratuite. In acest sens va prezentati la un cabinet de medicina de familie cu actul de identitate al dumneavoastra si certificatul de nastere al copilului. De asemeni va puteti inscrie si dumneavoastra la respectivul medic, fara a putea insa beneficia de asistenta gratuita pana la momentul in care sunteti intr- una din situatiile de a avea calitatea de asigurat( angajat, somer, beneficiar Legea 416, etc.).
Cu stima !
VA MULTUMESC.CU STIMA CLAUDIA ELENA:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri gratuite ajofm marinamaxim13 marinamaxim13 Buna seara. De cateva zile ma gandesc sa ma inscriu la un curs de formare profesionala din cadrul ANOFM, insa vreau sa beneficiez de el gratuit. Eu am absolvit ... (vezi toată discuția)
Cabinet medicina de familie brigite brigite Buna ziua! In cazul unei comune, unde medicul de familie se pensioneaza si nu reuseste sa vinda praxisul (spatiul apartine primariei), care e procedura ... (vezi toată discuția)
Card european de sanatate obtinut in italia lidiamihaela lidiamihaela stie cineva daca pe baza cardului european de sanatate dobandit in italia valabil pt. inca 5 ani,as putea sa ma inscriu la medicul de familie in romania? (vezi toată discuția)