avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cursuri gratuite AJOFM
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cursuri gratuite AJOFM

Buna seara. De cateva zile ma gandesc sa ma inscriu la un curs de formare profesionala din cadrul ANOFM, insa vreau sa beneficiez de el gratuit. Eu am absolvit studiile superioare in 2013, examenul de licenta in sesiunea feb 2015 si nu sunt inregistrata pentru indemnizatia de somaj. Cum as putea proceda? Pot sa imi depun un dosar ceva sau pot fi luata in evidenta acum ca neavand un loc de munca si in viitorul apropiat sa urmez acele cursuri?. Numai bine!
Cel mai recent răspuns: marinamaxim13 , utilizator 09:33, 9 Noiembrie 2015
va puteti inregistra ca somera neindemnizata .cat despre ce cursuri puteti face lisat lor se gaseste pe ajofm de judet care apartineti va puteti inscrie pentru acele cursuri dar nu sunt sigura daca veti si participa caci sunt multe persoane somere care doresc sa urmeze aceste cursuri iar nr lor este limitat pentru mai multe informatii duceti-va la ajofm local actele de trebuie sa le duceti:

- actul de identitate (original si copie)

- certificat de nastere (original si copie)

- certificat de casatorie (daca este cazul, original si copie)

- diploma de absolvire (original si copie)

- adeverinta medicala cu specificatia apt de munca sau clinic sanatos
Va multumesc pentru raspuns. O zi buna va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la somaj pavia pavia as dori sa stiu,daca un proaspat absolvent de liceu,are dreptul la somaj,si daca da...as vrea sa stiu care sunt demersurile pt a beneficia de acesta?va ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj pentru absolvent facultate 2009 nicolleta68 nicolleta68 Buna ziua! Am lucrat timp de 20 de ani dupa care, contractul de munca s-a incheiat de comun acord cu angajatorul la data de 31.12.2007. Am urmat cursurile ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ajofm tut_10 tut_10 buna ziua, tocmai am absolvit facultatea cu examen de licenta in februarie si doresc sa ma inscriu in evidenta fortei de munca intrebarile mele unt unde ... (vezi toată discuția)